loader

Over ons

Op 7 februari 1973 gingen de deuren van winkelcentrum De Weerd open en daarmede ook de Echte Bakkerszaak destijds onder de naam Bakkerij Cock Aalders, genoemd naar de toenmalige eigenaar .Vanaf de eerste dag was het een doorslaand succes. Door een hoge kwaliteit ambachtelijke producten en een grote inzet van de trouwe medewerkers bleef het bedrijf groeien. De bakkerij is zich in al die jaren blijven vernieuwen en verbeteren. Beroemd zijn de handgemaakte oliebollen waarmee verschillende prijzen werden binnengehaald.

In Augustus 2008 werd Bakkerij Cock Aalders overgenomen door Bas en Lesley van Leersum. Voor Bas was deze bakkerij geen onbekende omgeving. Vanaf 1998 tot 2007 was hij in dienst bij Cock Aalders. Nadien heeft hij nog 1½ gewerkt bij Bak Speciaal. Een bedrijf wat zich toelegde op het leveren van grondstoffen voor speciale broodsoorten

De liefde voor het echte vak en een eigen zaak bleef echter trekken. Toen zich de gelegenheid voordeed bakkerij Cock Aalders over te nemen hebben mijn vrouw en ik geen moment geaarzeld om hier “ja” tegen te zeggen.  In de afgelopen jaren hebben wij nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment en zullen dat ook blijven doen.

De Seelse Bakker

In het voorjaar van 2013 hebben wij onze winkel geheel verbouwd en eigentijds en modern ingericht. Met deze verbouwing hebben wij een opener winkel gecreëerd waardoor er een inkijk in onze bakkerij is ons staan.
Eén van onze nieuwe ovens hebben wij nu in de winkel staan zodat u het bakproces met eigen ogen kunt zien. Met enige regelmaat hebben wij daar ook bak presentaties en laten wij onze nieuwe producten proeven.
Wat ons onderscheidend maakt is dat wij al onze broodsoorten op de vloer bakken. Daardoor krijgt het brood veel meer smaak en heerlijke korsteigenschappen.
Deze werkwijze is wel intensiever, maar daardoor heeft u wel een lekker ambachtelijk brood.
Niet alleen aan de voorkant hebben wij verbouwd, de laatste jaren hebben wij onze bakkerijmachines zo vernieuwd, zodat wij op een ambachtelijke werkwijze, innovatieve en gezonde broodproducten kunnen maken.

Heeft u een leuk idee voor een brood met streekproducten? Laat het ons weten.

Bel ons

026 333 5510

    Copyright © 2019 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Powered by Three Online