loader

Brood

Onze grootste passie is brood. Dagelijks vers gebakken kwaliteitsbrood vraagt om discipline, vakbekwaamheid en enthousiasme en dat hebben gelukkig alle bakkers van De Seelse Bakker. Daarom kunnen wij ook dagelijks de gevraagde topprestatie leveren en u van de lekkerste broden en kleinbrood voorzien. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment specialiteiten met onder andere Desem, Spelt en E-Nummer vrije broodsoorten.

Specialiteiten

Wij hebben de volgende specialiteiten. Desembrood wordt gemaakt door een natuurlijk gistingsproces. Deze broden krijgen bij ons ook 17 uur de tijd om te rijzen. Daardoor komt er veel meer smaak aan het brood. Desembrood is ook geschikt voor mensen die geen gist mogen. Wij hebben van Desembrood een ruim assortiment.
Spelt is een oeroude graansoort. Onze Speltmeel komt uit Zuid Duitsland en heet Rothkorn Spelt. Dit is een zuiver Speltsoort dus 100% Spelt. Speltbrood is daarom ook zeer geschikt voor mensen met een tarwe allergie.

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende Speltproducten.
Declaratievrij brood, dit is brood waar geen E-nummers aan toegevoegd zijn, maar bevat tevens ook geen koemelk en lactose. Van dit brood hebben wij een ruim assortiment.

Mocht u over bovenstaande broden nog vragen hebben, dan kunnen onze medewerkers u een deskundig antwoord geven.

Bel ons

026 333 5510

Copyright © 2019 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Powered by Three Online